Aikido elementair

Auteur: Henk Kat en Martin van Noort

Aikido elementair is zeer geschikt voor de beginnende aikidoka, die onderbouwing en verdieping zoekt van wat in de praktische training is opgedaan.

Lees meer »
Tijdelijk niet leverbaar

Alles over judo

Auteur: Douwe Boersma

In Alles over judo laat Douwe Boersma de meest actuele ontwikkelingen zien, waarbij klassieke feiten tegen het licht worden gehouden om inzicht te krijgen in de huidige visie.

Lees meer »
Tijdelijk niet leverbaar

Erfenis van de goden

Auteur: Willem Bekink

Een standaardwerk over de klassieke Japanse schermkunsten: Kenjutsu. Verschillende historische en moderne “samoerai” en zwaardmeesters zijn van grote invloed geweest op de verschillende stromingen in het kenjutsu.

Lees meer »
Prijs: 19.95

Judosport – de basis van de techniek

Auteur: Kees Groefsema

Kees Groefsema is bijna tachtig jaar en beoefent al zijn levenlang de judosport. Hij heeft vele jaren lesgegeven in zijn eigen dojo en ook veel getraind bij de Japanse leraar Morioka Seijei. Door het uitsluitend trainen ...

Lees meer »
Prijs: 24.95

Krav Maga

Auteur: Imi Sde-Or (Lichtenfeld)

Het originele verdedigingssysteem van de Israëlische geheime dienst. Het enige geautoriseerde boek over Krav Maga. Met 500 foto's.

Lees meer »
Prijs: 21.95

Taekwon-do, de weg naar succes

Auteur: Paul van Beersum en Willem Jansen

Over Taekwon-Do zijn al vele boeken verschenen. Plaatjesboeken, theoretische boeken, boeken van de grondlegger en boeken van zijn volgelingen. Dit boek is een waardevolle aanvulling daarop. Enerzijds omdat het een ...

Lees meer »
Tijdelijk niet leverbaar

Tao van Jeet Kune Do

Auteur: Bruce Lee

De kunst van Jeet Kune Do, geschreven door Bruce Lee. Nieuwe en uitgebreide editie! Volg de koning van de martial arts op weg naar de top.

Lees meer »
Prijs: 24.95

© 2011 Copyright Uitgeverij Elmar
Tweeter button Facebook button