2044 KM

Auteur: Wout de Lange

In 27 dagen op een tandem naar Rome. Een indringend reisverhaal over 40 jaar vriendschap en 2044 kilometer op twee wielen.

Lees meer »
Prijs: 9.95

Aan de voet van de Tour de Madeloc

Auteur: Frank van Rijn

Frank van Rijn is wellicht de bekendste fietser van Nederland. Al vele jaren verkent hij de wereld per fiets en beschrijft zijn reizen in een relativerende, humoristische en meeslepende stijl.

Lees meer »
Prijs: 16.95

Afscheid van Europa

Auteur: Hugo de Vroom

Hugo de Vroom treedt met deze poëziebundel in de voetsporen van schrijvers en dichters die reisden door Europa. Op het ritme van de trein – zijn manier van reizen – belicht hij in fraaie en weemoedig stemmende verzen de gebeurtenissen die hem ertoe brachten Europa voorlopig (?) vaarwel te zeggen.

Lees meer »
Prijs: 14.95

Amerikanen fietsen niet

Gijs van Middelkoop en zijn vriendin fietsen van Miami naar San Francisco. Coast to coast, een afstand van 8500 kilometer. Ze willen Amerika leren kennen. Zijn Amerikanen inderdaad materialistisch, preuts en hard?

Lees meer »
Prijs: 18.95

Baggeren door de prut

Auteur: Rolf Mulder

We mogen zonder meer enige intelligentie en vakmanschap verwachten van onze ‘troubleshooters’,maar iedereen met enige werkervaring zal kunnen beamen dat Murphy geen pessimist maar realist was! Productie- en ...

Lees meer »
Prijs: 14.95

Tijdelijk niet leverbaar

Beleggen in aandelen en obligaties

Auteur: Marcel Rila

De technische analyse stelt u in staat het moment te bepalen waarop u de aandelen of obligaties moet aankopen en het moment waarop u ze weer moet verkopen.

Lees meer »
Tijdelijk niet leverbaar

Beleggen in opties en futures

Auteur: Marcel Rila

Met dit boek wordt het beleggen een stuk interessanter en boeiender door de toepassing van opties en futures. Met behulp van deze beleggingsinstrumenten, ook wel derivaten (= afgeleide producten) genoemd, kunt u uw ...

Lees meer »
Prijs: 18.95

Beren op de weg

Gijs van Middelkoop en zijn vriendin Aimée gaan weer fietsen! Dwars door de Rocky Mountains deze keer, in Canada en de USA. Tijdens het eerste deel van hun reis moeten ze de weg nogal eens delen met hongerige beren. En ...

Lees meer »
Prijs: 17.95

Bergen op Zoom verleden tijd

Auteur: Willem van Ham en Cees Vanwesenbeeck

"Bergen op Zoom verleden tijd" bevat beelden die de geschiedenis van Bergen op Zoom weer tot leven brengen. Aan de hand van historische foto’s wordt de lezer meegenomen door het fascinerende verleden van Bergen op Zoom.

Lees meer »
Prijs: 16.95

Page 1 of 131234510
© 2011 Copyright Uitgeverij Elmar
Tweeter button Facebook button