2044 KM

Auteur: Wout de Lange

In 27 dagen op een tandem naar Rome. Een indringend reisverhaal over 40 jaar vriendschap en 2044 kilometer op twee wielen.

Lees meer »
Prijs: 9.95

500 Kilometer fietsen langs de Maas

Auteur: Ad Snelderwaard

Van Luik naar Hoek van Holland ...

Lees meer »
Prijs: 17.95

Aan de voet van de Tour de Madeloc

Auteur: Frank van Rijn

Frank van Rijn is wellicht de bekendste fietser van Nederland. Al vele jaren verkent hij de wereld per fiets en beschrijft zijn reizen in een relativerende, humoristische en meeslepende stijl.

Lees meer »
Prijs: 16.95

Amerikanen fietsen niet

Gijs van Middelkoop en zijn vriendin fietsen van Miami naar San Francisco. Coast to coast, een afstand van 8500 kilometer. Ze willen Amerika leren kennen. Zijn Amerikanen inderdaad materialistisch, preuts en hard?

Lees meer »
Prijs: 18.95

Beren op de weg

Gijs van Middelkoop en zijn vriendin Aimée gaan weer fietsen! Dwars door de Rocky Mountains deze keer, in Canada en de USA. Tijdens het eerste deel van hun reis moeten ze de weg nogal eens delen met hongerige beren. En ...

Lees meer »
Prijs: 17.95

Camper Reisdagboek

Het Camper Reisdagboek zorgt ervoor de herinneringen nooit verdwijnen. Met checklists, weekplanners, omrekentabellen, tijdzone overzicht en voldoende ruimte om je belevenissen op te schrijven. Het handige insteekvak zorgt ervoor dat alle papieren en tickets goed zijn opgeborgen.

Lees meer »
Prijs: 14.95

Cuba, vrolijk getralied land

Auteur: Dolf de Vries

Toen Dolf de Vries in 1969 in de straten van Willemstad (Curaçao) voor het eerst bewonderaars van Fidel Castro zag, revolutionaire jongemannen met Castro-petten en T-shirts met de beeltenis van Che Guevara, en kort ...

Lees meer »
Prijs: 16.95

Culture Smart! Belgium

Auteur: Mandy MacDonald

De Engelstalige Cultuur Bewust Belgium gids geeft een overzicht van de belangrijkste culturele informatie van België, bedoeld voor toeristen, studenten, zakenmensen en emigranten.

Lees meer »
Prijs: 9.95

Culture Smart! The Netherlands

Auteur: Sheryl Buckland

De Engelstalige Culture Smart - The Netherlands gids geeft toeristen en zakenmensen de belangrijkste culturele informatie over Nederland .

Lees meer »
Prijs: 9.95

Cultuur Bewust! Argentinië

Auteur: Robert Hamwee

De Cultuur Bewust Argentinië gids geeft toeristen en zakenmensen belangrijke informatie over de Argentijnse cultuur en etiquette.

Lees meer »
Prijs: 9.95

Page 1 of 181234510
© 2011 Copyright Uitgeverij Elmar
Tweeter button Facebook button