De geheimen van de ziel

Auteur: Kees en Marijke Aaldijk

De Zweedse esotericus Henry T. Laurency, die leefde in de vorige eeuw, schreef tussen 1930 en 1971 ruim 4000 pagina’s met heel bijzondere esoterische teksten over de verborgen dimensies van de werkelijkheid. Hij ...

Lees meer »
Prijs: 23.95

De monnik die zijn Ferrari verkocht

Auteur: Robin Sharma

Een inspirerende verhaal dat de lezer stap voor stap de weg wijst naar een leven met meer moed, evenwicht, vreugde en innerlijke rijkdom.

Lees meer »

De monnik die zijn Ferrari verkocht

Auteur: Robin Sharma

De monnik die zijn Ferrari verkocht is het verhaal van Julian Mantle, een geslaagd advocaat, die door zijn enerverende maar onevenwichtige leven een bijna noodlottige hartaanval krijgt. Geconfronteerd ...

Lees meer »

De triade seksualiteit, religie en samenleving

Auteur: Wilma Kok

Wilma Kok (1940-2011) was huisarts te Heemstede en ging tot 1989 als transseksuele man door het leven. Het detransseksualisatieproces als gevolg van de ingreep – en waarmee haar transseksuele leven feitelijk afgesloten ...

Lees meer »
Prijs: 18.95

De Wijsheid van Sophia

Vrouwen komen niet van Venus, maar zijn een integraal onderdeel van de menselijke geschiedenis. De rol van de vrouw wordt vanuit de wortels van historisch en mythologisch besef verklaard.

Lees meer »
Prijs: 16.95

Dromen Enyclopedie

Auteur: Georg Fink

Dit handboek bevat degelijke informatie over de actuele stand van zaken van het dromenonderzoek en een gemakkelijk te raadplegen handleiding voor het analyseren van de eigen dromen.

Lees meer »
Prijs: 23.95

Er is nooit een morgen

Auteur: Henk de Velde

Henk de Velde kijkt terug op zijn eerdere vijf zeilreizen rond de wereld. Hij belicht de belangrijkste gebeurtenissen die hem gevormd hebben en licht een sluier op over het waarom van zijn vertrek.

Lees meer »
Prijs: 12.95

Het Kleine Bijna-Bij-De-Dood Boekje

Wat beleven mensen in een bijna-doodervaring? Hoe verwerken zij hun ervaringen?

Lees meer »
Prijs: 9.95

Julians weg

Auteur: Robin Sharma

Julians weg is een ‘must have’ voor alle fans van De monnik die zijn Ferrari verkocht en voor al diegenen die op zoek zijn naar levensvreugde, vertrouwen en innerlijke vrede.

Lees meer »
Prijs: 17.95

Onvergankelijk!

De bijna-doodervaring en andere buitengewone ervaringen die in dit boek centraal staan, inspireren de mensheid al eeuwenlang tot de intuïtieve kennis en de intellectuele aanname van een ziel, of van een bewustzijn, die niet aan het fysieke lichaam is geketend.

Lees meer »
Prijs: 14.95

Page 1 of 212
© 2011 Copyright Uitgeverij Elmar
Tweeter button Facebook button