52 Beste Kaartspelen

Auteur: L. Martinus

Een verzameling van de 52 beste kaartspelen met een gedegen uitleg van de spelregels en de puntentelling. ...

Lees meer »
Prijs: 17.95

Aikido elementair

Auteur: Henk Kat en Martin van Noort

Aikido elementair is zeer geschikt voor de beginnende aikidoka, die onderbouwing en verdieping zoekt van wat in de praktische training is opgedaan.

Lees meer »
Tijdelijk niet leverbaar

Alles over judo

Auteur: Douwe Boersma

In Alles over judo laat Douwe Boersma de meest actuele ontwikkelingen zien, waarbij klassieke feiten tegen het licht worden gehouden om inzicht te krijgen in de huidige visie.

Lees meer »
Tijdelijk niet leverbaar

Brandingkajakken

Auteur: Rein Hagenaars

Brandingkajakken in de Lage Landen en de rest van de wereld is het meest complete handboek over brandingkajakken, boordevol informatie voor beginners en gevorderden. ...

Lees meer »
Prijs: 19.95

Erfenis van de goden

Auteur: Willem Bekink

Een standaardwerk over de klassieke Japanse schermkunsten: Kenjutsu. Verschillende historische en moderne “samoerai” en zwaardmeesters zijn van grote invloed geweest op de verschillende stromingen in het kenjutsu.

Lees meer »
Prijs: 19.95

Judosport – de basis van de techniek

Auteur: Kees Groefsema

Kees Groefsema is bijna tachtig jaar en beoefent al zijn levenlang de judosport. Hij heeft vele jaren lesgegeven in zijn eigen dojo en ook veel getraind bij de Japanse leraar Morioka Seijei. Door het uitsluitend trainen ...

Lees meer »
Prijs: 24.95

Klaas Pander

Auteur: Wim Zonneveld

Het bewogen leven van een vergeten sportheld ...

Lees meer »

Krav Maga

Auteur: Imi Sde-Or (Lichtenfeld)

Het originele verdedigingssysteem van de Israëlische geheime dienst. Het enige geautoriseerde boek over Krav Maga. Met 500 foto's.

Lees meer »
Prijs: 21.95

Opvoeden door Stoeien

Auteur: Yos Lotens

Stoeien is verbonden aan speljudo en kan worden gezien als voorbereidend judo. Stoeispelen blijken niet alleen enthousiasmerend te werken, maar ook de motorische vaardigheid te verbeteren, verloren evenwicht weer terug te vinden en het geloof in eigen kunnen te vergroten.

Lees meer »
Prijs: 17.95

Poker: van Beginner tot Winner

Auteur: Gijsbert Oonk

Leer winnen met Poker! Poker Limit Holdem Poker (Texas Holdem) is in korte tijd uitgegroeid tot het populairste pokerspel ter wereld. Door de komst van internet poker kan iedereen het overal en altijd spelen.

Lees meer »
Tijdelijk niet leverbaar

Page 1 of 212
© 2011 Copyright Uitgeverij Elmar
Tweeter button Facebook button