Wereldwijzer Reisgids Canada

Auteur: Ronald de Lange

Deze reisgids over Canada geeft je uitgebreide reis- en achtergrondinformatie over de vijf provincies in het oosten van Canada. De provincies New Brunswick, Newfoundland and Labrador, Nova Scotia, Prince Edward Island en Québec worden uitgebreid beschreven.

Lees meer »
Prijs: 28.95

Wereldwijzer Reisgids Costa Rica

Auteur: Arno Luft

De Wereldwijzer Reisgids Costa Rica beschrijft naast praktische informatie en bezienswaardigheden ook allerlei wetenswaardigheden. Geschiedenis, natuur, cultuur, en natuurlijk de bewoners van Costa Rica worden uitgebreid beschreven.

Lees meer »
Prijs: 22.95

Wereldwijzer Reisgids Ecuador en de Galápagoseilanden

Auteur: Arno Luft

Deze Wereldwijzer Reisgids is bedoeld als handleiding voor degenen die zelfstandig Ecuador en de Galápagoseilanden willen gaan ontdekken. Behalve praktische tips staan in deze reisgids veel wetenswaardigheden over cultuur, geschiedenis en de bewoners van dit prachtige land.

Lees meer »
Prijs: 25.95

Wereldwijzer Reisgids Fuerteventura

Auteur: Elise van Vliet

De Wereldwijzer Reisgids Fuerteventura is een verzorgde, uitgebreide en bruikbare gids voor de breder geïnteresseerde reiziger. De reisgids biedt veel achtergrondinformatie over de geschiedenis, de cultuur en de bevolking. Ook de flora en fauna van dit Spaanse eiland worden beschreven.

Lees meer »
Prijs: 20.95

Wereldwijzer Reisgids Gran Canaria

Auteur: Elise van Vliet

In deze reisgids lees je alles over Gran Canaria wat het weten waard is. Na een hoofdstuk met achtergronden van geschiedenis, geografie, flora, fauna, bevolking en cultuur van het eiland volgt een gedeelte met veel praktische informatie.

Lees meer »
Prijs: 20.95

© 2011 Copyright Uitgeverij Elmar
Tweeter button Facebook button