Antonette Spaan

Antonette Spaan

01 januari 0001

Antonette Spaan studeerde toeristisch management en werkt sinds 1999 in de reisbranche. In 2002 reisde ze voor het eerst naar Nieuw-Zeeland en liet hier destijds een stukje van haar hart achter. De ongerepte natuur, immense bergen en vriendelijkheid van de Nieuw-Zeelanders maakten een diepe indruk op haar. Met een voorliefde voor wandelen in de natuur is Nieuw-Zeeland voor haar de perfecte bestemming om, meestal solo, te gaan rondtrekken. Bij uitgeverij Elmar verscheen in 2022 het Reishandboek Nieuw-Zeeland, waarin ze haar ervaringen in dat land met de lezers deelde. Lees HIER het interview dat Elmar bij die gelegenheid met haar had.

Antonette Spaan studeerde toeristisch management en werkt sinds 1999 in de reisbranche. In 2002 reisde ze voor het eerst naar Nieuw-Zeeland en liet hier destijds een stukje van haar hart achter. De ongerepte natuur, immense bergen en vriendelijkheid van de Nieuw-Zeelanders maakten een diepe indruk op haar. Met een voorliefde voor wandelen in de natuur is Nieuw-Zeeland voor haar de perfecte bestemming om, meestal solo, te gaan rondtrekken. Bij uitgeverij Elmar verscheen in 2022 het Reishandboek Nieuw-Zeeland, waarin ze haar ervaringen in dat land met de lezers deelde.

Met haar laptop kan ze vanuit overal ter wereld werken en haar doel is om over enkele jaren een zomerhuis in Zweden te hebben en de winters in een camper in Nieuw-Zeeland door te brengen. Die dubbele liefde maakt haar ook de auteur van het Reishandboek Zweden dat in het voorjaar van 2023 zal verschijnen.

Antonette is met haar reis- en outdoorblog we12travel.com een van de grootste persoonlijke outdoorbloggers van Nederland. Wil je Antonette live volgen tijdens haar avonturen? Dat kan op www.nieuwzeelandinfo.nl en www.we12travel.com.

  • Share
  • Share
  • Share
€ 21,99
€ 19,99
    De Libris- en Blz.-boekhandels zijn aangesloten bij Libris.nl
  • © 2024 Uitgeverij Elmar |
  • Nieuwsbrief |
  • Contact
pro-mbooks1 : elmar